Dit is de ticketshop van De Molse 60. De organisator gebruikt hiervoor de het platform van Chempie-industries.

U koopt de tickets van De Molse 60. De organisator is verantwoordelijk voor het uitgeven van de tickets en laat daarbij de inning van de betaling en versturen van de tickets door Chempie-industries verzorgen. Chempie-industries is dus niet de organisator en/of verantwoordelijke voor het evenement.

De elektronische betaling wordt uitgevoerd door een Mollie payment gateway op naam van De Molse 60. Die naam kunt u dus aantreffen op uw bankafschrift. Juridisch betaalt u aan de organisator.

Er zijn meerdere betaalmogelijkheden: iDeal (voor de Nederlands markt), Bancontact en Sofort voor de o.a. Belgie, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

U betaalt via de vertrouwde omgeving van uw bank. De betalingen worden zonder tussenkomst van de organisator van het evenement of Chempie-industries uitgevoerd. Bovendien werken we alleen met beveiligde internetverbindingen (https en SSL-certificaat). Een veilig gevoel!

U ontvangt de tickets na het verwerken van de bestelling per e-mail. In de bijlage van het bericht zitten de tickets als standaard pdf-bestand. We sturen u ook een betaalbevestiging mee.

Normaal gesproken stuurt ons systeem direct na de ontvangstbevestiging van de betaling de tickets per mail toe. Soms duurt het wat langer voordat deze bevestiging aankomt. Maar na een paar uur horen ze er echt wel te zijn.

De redenen van het niet ontvangen zijn meestal: het bericht is bij u in de map met ’ongewenste berichten’ terecht gekomen, of u heeft een verkeerd adres opgegeven (tikfoutje?).

Weet u zeker dat u heeft betaald en treft u na enkele uren nergens ons bericht met tickets aan? Neem dan contact op met ons via mail. Vermeld hierbij het 'ordernummer' uit uw betaling. Wij zoeken het uit en zenden uw tickets alsnog toe.

U kunt op twee manieren uw ticket tonen bij het evenement wanneer daar om wordt gevraagd. U kunt het ticket printen of u kunt de barcode op uw smartphone tonen. Zorgt er bij het printen voor dat de gehele barcode geprint wordt en er geen delen van het papier af vallen. Wanneer u het ticket op uw smartphone toont, zorgt dan dat de hele barcode in beeld is en zet de helderheid van uw telefoon iets hoger.

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden. Omboeken van tickets kan via de organisator

De aankoop van tickets kan niet altijd worden ontbonden op basis van de Wet Koop op Afstand. De koop en verkoop van tickets valt namelijk onder de uitzonderingsbepaling betreffende tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat u (vanwege het tijdsgebonden karakter van tickets) niet op basis van deze wet recht heeft op annulering. U kunt wel bij de organisator informeren wat de mogelijkheden zijn.

De Molse 60 staat het doorverkopen van tickets toe via ticketswap. Dit aan de officiële aankoopprijs. Indien de koper wil kan hij de gegevens van het ticket nadien laten aanpassen via de organisator. (voor bv. de koppeling met Tracx)

Voor vragen over het evenement neemt u contact op met de organisator. Voor technische vragen in verband met uw ticket of de shop kan u contact opnemen met Chempie-industries.

De organisator geeft in deze ticketshop zelf de tickets uit. Uit eerste hand dus. Geen doorverkoop, geen tussenhandel etc.

We gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. We hebben dit vastgelegd in ons privacy statement.